Har du lige svedt over de sidste detaljer i dit Speciale?
Eller tænker du nogle gange tilbage på, da du sidste år knoklede for at få samlet enderne i dit Speciale? Giv din kæmpe indsats et efterliv og præsenter dit speciale for om verdenen på en scene overfor et engageret og interesseret publikum.
Kom i betragtning ved at tilmelde dig nedenfor og få mulighed for at blive del af de 75 specialer på Specialefestivalen 2024.
Vi udvælger specialerne på baggrund af deres originalitet, anvendelighed og tankevækkende emner. Deadline for ansøgning er d. 15. August. Vi har nu forlænget deadline, så grib din sidste chance for at præsentere!
Her vil du modtage en invitation til talerskoleforløbet, hvor du bliver klædt på til at formidle og præsentere din viden foran et publikum. Alle præsentationer på festivalen bliver optaget og filmet – det giver dig mulighed for at komme i tættere kontakt med et erhverv.
Få nye fællesskaber på tværs af universiteter og fagligheder. Skab nye forbindelser til en organisation eller andre studerende.
Det er Specialefestivalens kernevision at skabe grobund for at viden ikke går tabt, og give dig mulighed for at formidle din viden og give den værdi.
Endelig tidsplan og deltagelse
Den endelige tidsplan er tilpasset festivalens emner, så publikum får en sammenhængende oplevelse. Hvis du har præferencer eller ikke kan deltage på specifikke tidspunkter, bedes du informere mig inden den 8. september, så der kan foretages justeringer.
På dagen skal du sørge for at ankomme mindst 20 minutter før præsentationstiden og tjekke ind i stueetagen. Der vil være et område, hvor du kan mingle med andre oplægsholdere, kunstnere samt journalister.
Her vil der også være forfriskninger.
Som dimittend skal du have de bedste forudsætninger for at formidle dit specialenærværende og interessant. På talerskolerne har du mulighed for at lære andre dimittender at kende samtidigmed i tester og udvikler jeres egne formidlingsevner.
Talerskolens kurset tager 2 dage og afholdes et par uger før festivalen.
Vi er glade for at kunne meddele, at Copenhagen Debating Society vil levere vores Public Speaking School.
Kurset inkluderer Præsentationsteknik den 3. september og 5. september.
Feedback-sessioner afholdes den 16. og 18. september om eftermiddagen. Deltagere kan vælge én præsentationssession og én feedback-session.
Det anbefales stærkt at deltage i præsentationssessionen, mens feedback er valgfrit. Forbedr dine præsentationsevner med ekspertvejledning – tilmeld dig nu!
Hvis din afhandling bliver udvalgt, vil du automatisk modtage en eksklusiv invitation til at deltage i kurset og feedback sesioner.
Kursusoversigt
Den første session vil introducere dig til de grundlæggende principper for kropssprog og generelle præsentationsteknikker.
Sikker sig for at udfylde formularen inden mandag, 2. september, kl. 12.00 (middag):
https://forms.gle/KovdzEvgKD9dvEbN6
Prøv at du gør dit bedste for at deltage i en af intro-sessionerne, hvis du har valgt online, vil du modtage et zoom-link.
Feedback session er ikke obligatorisk, men anbefales stærkt.
Medbring pen og notesbog. :)
Dagsorden:
Introduktion
At blive en bedre taler
Bevidsthed om publikum
Refleksioner
Hvis du ikke kan deltage i sessionen, deler vi materialet med dig bagefter. Giv os venligst besked i god tid, så vi ikke tror, du mangler 😊
Feedbacksessioner
Formålet med feedbacksessionerne er, at du kan fremlægge din præsentation, teste den med dine medkursister og modtage feedback. Du kan her desuden få input fra facilitator, hvis du ønsker det.
Præsentationsformatet:
Præsentationens varighed: Hver præsentation varer 10 minutter, efterfulgt af 5 minutters spørgsmål fra publikum.
Interaktion med publikum: Vær opmærksom på, hvem der stiller spørgsmål under Q&A.
Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os!
Vi har nu åbnet tilmeldingen for præsentation af din forskning.
Oplev Unikke Muligheder ved Vores Specialefremvisning:
Specialefremvisning: Præsentér din forskning for et bredt publikum, forøg din afhandlings indvirkning og vis dit bidrag til vigtige samfundsmæssige spørgsmål.
Professionelle Udviklingsworkshops: Opnå værdifulde færdigheder inden for personligt brand, effektiv kommunikation og netværksstrategier for at styrke din position på arbejdsmarkedet.
Paneldebatter: Lær fra tværfaglige eksperter om overgangen fra akademisk forskning til praktiske industrianvendelser, og få indsigt i forskellige karriereveje.
Netværksmuligheder: Skab forbindelser med professionelle fra forskellige felter, fremme tværfagligt samarbejde og professionel vækst.
Personligt Brand: Brug vores platform til at etablere dig som en professionel inden for dit felt, og gør din afhandling og ekspertise kendt for forskere og branchefolk.
Adgang til Netværk: Deltag i Stations community-platform, Circle, for muligheder for at blive mentor eller finde en sparringspartner.
Få din gratis billet her.
Har du nogle spørgsmål generelt, så kontakt:
ThesisFestival@station.dk