Alle nyheder
Festivalen

Feedback Fiesta 🎓🎉

Hjælp os med at forme Specialefestivalen 2025 - på kun 5 minutter!

10
October
 
2024
præsentation på specialefestivalen med kunst i baggrunden

Først vil vi gerne takke alle der var med til at gøre dette års festival til en uforglemmelig oplevelse!

Årets festival var intet mindre end spektakulært med over 70 talere og 11 kunstnere. Deltagerne havde mulighed for at fordybe sig i viden og kreativitet med engagerende præsentationer, praktiske workshops, tankevækkende paneldiskussioner og en live podcast med Karriereklubben.

Hvis du gik glip af den live podcast, skal du ikke bekymre dig; du kan høre podcasten igen og igen, når den udgives på deres kanal mandag den 14. oktober.

 

Dit input er vigtigt

Specialefestivalen var virkelig en fejring af viden, netværk og inspiration.

Men for at sikre, at vi hele tiden forbedrer oplevelsen for alle deltagere, har vi brug for jeres hjælp!

Derfor opfordrer vi alle besøgende til at bruge bare 5minutter på at dele deres tanker og indtryk fra festivalen, i vores evalueringsskema: ”Feedback Fiesta”

Uanset om du deltog i en session, der inspirerede dig, ellerom du oplevede udfordringer under arrangementet, er hver eneste tilbagemelding afgørende og med til at forme næste års festival. Vi stræber efter at gøre hver festival bedre end den forrige, og med din indsigt kan vi finjustere vores program, strømline logistikken og indarbejde nye ideer, der afspejler, hvad du har brug for fra Specialefestivalen.

Endnu en gang tak for jeres bidrag og deltagelse. Vi er spændte på at høre jeres feedback og ser frem til at se jer på Specialefestivalen 2025, hvor vi vil fortsætte denne rejse med læring, netværk og inspiration - sammen.

 

Send dine tanker ind her og hjælp os med at forme Specialefestivalen 2025 – Det tager kun 5 minutter

 

Seneste nyheder

No items found.